Започни тема Намери подкрепа & помогни на повече хора

Default-avatar

Отмени

Скорошно участие по следните теми:

 • Няма скорошна активност

Как да кажа на хетеро момиче че си падам по нея?


A+ A-

Здравейте, тепърва се запознавам с този сайт! Но рискувах да попитам и аз нещо. (:

Как да кажа на хетеро момиче че си падам по нея?Отмени
 • 17-24_f_w_h1_f3

  Отмени

  fakegirl
  Коментар

  Здравей !
  Значи преди време и аз си харесвах едно хетеро момиче. Много исках да й кажа, но изчаках известно време за да мога да я поопозная и да бъда сигурна, че примерно, ако един ден й споделя чувствата си тя няма да ми се изсмее в лицето или нещо от този род. Тя се оказа доста свястна и ми беше казала, че не е хомофоб, а даже много се кефи на такива хора. След известно време реших, че искам да й кажа, че я харесвам, въпреки че знаех, че ще ме "отреже".. Просто имах нуждата да й го споделя. Та една вечер като си писахме аз просто й казах - "Виж сега. Искам да ти кажа нещо, но ме е страх да не разваля приятелството ни, но въпреки това ще рискувам. Еми от доста време те харесвам ... " и т.н. Тя се зарадва и каза да не се притеснявам и че това няма да промени отношението й към мен. На следващия ден в даскало умирах от срам и се надявах да не я засека, но стана точно обратното. Тя ме видя, извика ме при нея и си говорихме както обикновено. Не знам дали това ще ти помогне, не знам какъв точно съвет да ти дам, но рискувай. Може и да стане нещо. : )

  • Default-avatar
   Анонимен
   Коментар

   faaki ot koi grad si

   Маркирай
  • Default-avatar
   Анонимен
   Коментар

   faaki ot koi grad si

   Маркирай
  • Default-avatar
   Анонимен
   Коментар

   fake skype djonatan1631 mojem da si pochatim poveche

   Маркирай
  Това беше полезно! Маркирай
 • Default-avatar
  Анонимен
  Коментар

  Винаги има риск, но не можеш да знаеш със сигурност кой е хетеро и кой не е. Може едно момиче да си мисли, че е хетеро, но ако разбере, че друго момиче го харесва, нещата да се променят. Не че е голяма вероятността, но не е невъзможно.

  Отговори на Анонимно
  Маркирай
 • 35-50_f_w_h2_f4

  Отмени

  Скорошно участие по следните теми:

  KarlaBathory
  Коментар

  I v po-starata kato prouchvania i godini i v po-modernata kato metodika za tsialostna diagnostika psihologia i sexologia po otnoshenie na sebe iziavata kato razlichno polovo ili sexualno orientirane ima poniatieto latenten gay,ili trans i pri muzhete,i pri zhenite,osobeno kogato sa v ranen,ili kusen pubertet,ili na po-zriala vuzrast.Pri mladezhkoto samoopredeliane kato homo,bi,trans vinagi ima eksperimenti v stila na oblichane,povedenie,i sex pozi.Dokato pri zrelite raznoobraziavaneto v tezi nasoki e spored sklonnostta im za promiana v garderoba,v durzhaneto pred priateli i blizki,i v obshtestvoto.Naprimer zhenite i muzhete mezhdu 30-45 godini sa po-provokativni kato tsialostna vizia,a zhenite i muzhete mezhdu 40-50,i 60 godini sa po-malko sklonni za podobni afishirania na predpochiniata si,i sa po-diskretni v pokazvaneto na obich s partniorite si.

  Отговори на KarlaBathory
  Това беше полезно! Маркирай
 • 35-50_f_w_h1_f4

  Отмени

  Скорошно участие по следните теми:

  QueerKingTomBoy
  Коментар

  Много рядко хетеро момичета харесват лесбийките,не само заради хомофията в страната ни,но и заради ориентацията на хетеро момичетата,тоест понякога не е до хомосексът на лесбийките.

  Отговори на QueerKingTomBoy
  Това беше полезно! Маркирай

Зала на славата